Новият страж на Левски Иван Чворович се надява да донесе късмет на "сините" и да остави трайна следа в клуба.

Неговото желание е да вдигне шампионската титла с тима.

Тази сутрин вратарят проведе първа тренировка с отбора.

Стражът даде интервю пред клубната телевизия в което разкри целите си със "синята" фланелка.

"Чувствам се прекрасно. Много се радвам за този подписан договор с Левски. Всички знаем колко голям клуб е Левски. Надявам да се оставя някаква следа в този голям отбор, защото не идвам само да подпиша договор, а искам да оставя тук следа и хората да ме запомнят с хубаво.

"Самото име Левски, самият клуб, всички знаем колко е голям, заради това останах, не се замислих изобщо.  Вече съм 12 години в България. Не се чувствам чужденец и мисля, че ще ми е по-лесна адаптацията. Надявам се да донеса късмет на Левски и да станем шампиони.

"Не се познавам добре с Боян Йоргачевич, но с него ще станем много добри приятели. Това е най-важно. Винаги с колегите вратари съм бил в много добри отношения. Ще се раздаваме докрай с него и който е по-добър ще пази на вратата на Левски", започна Чворович.

"Люпко Петрович е име не само в България, а и в целия свят.  Той е много добър треньор, голямо име. Относно феновете, искам да им кажа, че ще се раздаваме докрай. Целта ни е да се класираме за Лига Европа и да станем шампиони", добави още новият страж на "сините".