Един от лидерите на приятната изненада от началото на пролетния дял в Първа лига Пирин – Орлин Старокин, даде интервю специално за Bulgaria ON AIR.

В него опитният футболисти коментира изминалото дерби между Левски и ЦСКА-София, спечелено от "сините" с 2:1 и разкри дали би се върнал на "Герена".

"Бях за Левски, много се зарадвах. Пътувахме за Разград, когато ЦСКА поведе и не ми стана приятно. Но както винаги, Левски показва дух и характер и излезе крайният победител. Свързан съм с този клуб, там изкарах 3 години и имам приятели. Бих се върнал, но не мога да коментирам сътресенията. Сега не съм там", каза Старокин пред репортера на Bulgaria ON AIRДесислава Джерманска.

Относно добрите резултати на Пирин, той заяви: "С Милен Радуканов се работи лесно. Внесе дисциплина в нашия отбор. Всеки един ден искаме да се подобряваме, анализираме грешките и това дава резултат. Очаквам сега срещата със Славия да е тежка. Аз съм максималист и искам винаги да печелим. Целта ни е 7-то място, защото това е престиж", каза още Старокин.

Вижте цялото интервю с Орлин Старокин във видеото: