Лятната селекция на Левски няма да бъде грандиозна, защото основната задача пред клуба е да погасява задълженията си. Това заяви финансовият директор на "сините" Красимир Иванов.

"Ще се съобразим с възможностите ни. Знаете, че Левски има да изчиства дългове, така че няма да имаме опции за големи селекции", категоричен беше той. Спортният директор Даниел Боримиров допълни: "Работим по селекция и искаме до началото на подготвителния период треньорът да разполага с желаните играчи. Няма да взимаме футболисти на всяка цена, а само когато сме убедени в техните качества. Първо искаме клубът да е финансово стабилен, а после да надграждаме и Левски да е конкурентоспособен за следващото първенство. На 11 юни започваме подготовка и до 23 сме на лагер в Правец. Последната седмица сме си на Герена".

На "Герена" вече уредиха нов нападател в лицето на Жуниор Мапуку, който пристига от Берое като свободен агент. Пред договор е и бившият голаджия на ЦСКА Серджиу Буш, докато Сърджан Лукин вече напусна. Същата съдба ще сполети още Джереми де Ноойер, Георги Костадинов и Антонио Аниете.