Левски - Верея Стара Загора, двубой от 17-и кръг на Първа лига, стадион "VIVACOM Арена Георги Аспарухов", начало: 17:30 часа.

Групата на Левски:

Митрев, Любенов, Яблонски, Ейолфсон, Пиргов, Цветкович, Горанов, Ангелов, Oрачев, Прохазка, Найденов, Рошу, Панайотов, Кабрал, Белмонт, Гомес, Обертан, Вутов, Буш, Мапуку

Прогноза на Gol.bg:

Левски ще търси изкупление, след като направи грандиозна издънка миналия кръг, завършвайки 0:0 срещу последния в класирането Витоша Бистрица. При последното си домакинство в Първа лига ''сините'' надвиха Локомотив Пловдив с 1:0, като феновете на тима все още не могат да видят силна игра в нападение.

Контузия в глезена измъчва Антонио Вутов. Именно поради тази причина юношата на Левски няколко дни не тренира със своите съотборници. Предвид проблемите му по всяка вероятност мястото му в стартовия състав ще бъде заето от Жерсон Кабрал.

Треньорският щаб на Левски повече няма да разчита на Бабатунде Адениджи и Франсис Нар. През седмицата отборът се раздели с двамата чужденци, тъй като те не влизаха в плановете на Делио Роси, а вчера стана ясно, че и защитникът Симон Сандберг също приключи взаимоотношения със "сините".

Верея пък е в серия от две поредни победи, като в миналия кръг надигра Етър с 2:0, а преди това спечели срещу Черно море с 2:1 във Варна. Въпреки това, всеки ден се говори за финансови проблеми в клуба. 

Ръководството дължи няколко заплати и премии на футболистите и в медиите се появяват всякакви информации, включително и такава за бойкотиране на мача с Левски. Под въпрос за срещата с Левски е Меди Фенуш, който лекува травма. Здравко Илиев пък изтърпя наказанието си и може да се завърне в групата за мача.

Прогноза: Левски - Верея 1:0