Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов продължава с култовите си изказвания.


След скандалната победа с 1:0 над Верея Стара Загора на "Герена" с гол с ръка на Давид Яблонски, той написа: "Сърцето ми беше спряло и в 91-ата минута д-р Яблонски му направи електрошок". Сега финансистът коментира и изразителния успех с 4:0 над Дунав насред Русе. "Д-р Яблонски и тази вечер бе на смяна, но дефибрилатора не се наложи да влиза в употреба. Панайотов, Мапуку и Буш нямат нужда да специализират медицина", написа Иванов в Instagram.

Коментарите под поста на силния човек на "Герена" също са положителни. "Най-накрая атрактивна и изразителна победа. И най-вече заслужена. Имахме нужда от малко радост и липса на нерви. Успех в събота и атракцията да продължи", "Всички на мача срещу Пирин в събота! Левски има нужда от най-голямото си богатство синята публика!", "От София до Филипините, само сините", гласят част от тях.

Припомняме, че Левски победи "драконите" с два гола на Васил Панайотов и по един на нападателите Жуниор Мапуку и Серджиу Буш, които се разписаха за първи път от месец август, когато столичани се наложиха с 4:0 и над Славия.