Левски верояттно ще прави нов план за зимна селекция. Асен Букарев, който наскоро бе назначен за мениджър на отбора, е скъсал списъка с набелязани от Делио Роси футболисти. Италианецът е искал клубът да вземе 5-а, харесани от него футболисти. Той настоявал това да стане без въпросните играчи да бъдат гледани, пише "Меридиан мач".
 
Асен Букарев, който знае, че Левски често страда от грешки в селекцията, когато се пазарува на сляпо, пожелал първо да гледа на живо въпросните играчи, за да се убеди в качествата им. Става дума за играчи от италиански и испански клубове от долните дивизии.
 
През последните дни Букарев обиколи няколко стадиона в Италия и Испания, за да огледа списъка на Делио Роси. Мениджърът обаче не харесал нито един от играчите на Роси и уведомил за мнението си собственика Спас Русев и сина му, който е основна движеща сила в селекцията.
 
Тепърва ще стане ясно дали босът ще се съгласи с мнението на Делио Роси или ще прави нов план за селекция. При всички положения италианския треньор няма да получи всички футболисти от списъка си.
 
Делио Роси иска подсилване във всички линии. Основен приоритет на селекцията е намиране на ляв защитник и дефанзивен халф.