Един от голмайсторите на Левски Давид Яблонски заяви, че очаква победа минимум с 2:0 в предстоящата среща с ЦСКА в неделя. Чехът добави, че шампионската титла е почти невъзможна цел пред тима

"Не играхме чак толкова зле срещу Етър (1:01) и Берое (0:0), но не успяхме да вкараме. Не знам защо играем по-трудно у дома. Тренираме по един и същи начин. Надявам се да подобрим това".

"Може би изглежда,че играем по-дефанзивно, но не го целим. Искаме компактно да атакуваме и всички да вкарваме голове. Ако трябва да сме реалисти, шампионската титла е много трудна цел, защото разликата в точките е голяма (б.р. - 13). В турнира за Купата на България имаме шанс за трофей", заяви Яблонски пред Канал 3.

"До дербито има три дни, има още време за подготовка. Разочаровани сме от загубените три точки от Етър. Но сега в неделя предстои битка и ние ще излезем да се борим. Няма от какво да се притесняваме. Силни и качествени футболисти сме, трябва да излезем и да победим. Искам да спечелим с 2:0 или 3:0, и да вкарам гол".

"Отбор като Левски трябва да вкарва голове. Вярвам ,че може да спечелим Купата на България. Щастлив съм в Левски и искам да продължа да давам най-доброто от себе си за клуба", добави Яблонски.