Голмайсторът на Левски през пролетта – Серджиу Буш, заяви, че със сигурност остава на "Герена" и за следващия сезон. Бившият нападател на ЦСКА започна престоя си при "сините" много трудно, но от началото на годината се намира във великолепна форма

Румънецът вкара общо три гола на "червените" в 1/2-финалните битки за Купата на България, които 26-кратният шампион спечели след 2:0 и 2:2 на реванша.

"Беше добър месец за мен. Вкарах важни голове, но това вече е в миналото. Дано нещата продължават да се получават. Не мога да обясня защо чак сега започнахме да играем по-добре.Нормално е да има еуфория, след като отстранихме ЦСКА и се класирахме за финал. Трябва да останем здраво стъпили на земята, защото най-голямата крачка едва сега предстои – да вземем Купата", заяви Буш пред Канал 3.

"Всеки човек има нужда от малко време, за да покаже своя стил и да наложи идеите си. Всичко това важеше и за мен в началото. Да покажа какво мога и на какво съм способен. Естествено, че имаше напрежение в отбора. Това е нормално. Ние играем в Левски и всички очакват от теб да печелиш. Оставам в клуба и през следващия сезон. Казах на агента ми, че обичам този отбор. Харесва ми да играя за Левски и се надявам да остана повече време тук", добави Буш.