Давид Яблонски остава на “Герена” поне до зимата. Левски отхвърли поредната оферта на Ризеспор за него. Причината за това е, че вместо да увеличат парите, комшиите направили точно обратното - решили да минат с по-тънка сума от първоначалната. “Сините” били категорични, че няма как да се излъжат.

Интерес към Яблонски имаше и от Италия. Емполи изпрати запитване за цената на чешкия бранител, но не и конкретна оферта.

В същото време, на “Герена” не са доволни от отношението на мениджъри, с които са били в контакт в търсенето на нови попъления, пише “Меридиан Мач”. През последните две седмици в медийното пространство се хвърлят различни имена, с които “сините” уж били в напреднали преговори. Според запознати обаче доста от въпросните футболисти са били отхвърлени, защото не пасват на изискванията на Делио Роси или пък ще струват много пари. В Левски смятат, че така ги вкарват в мениджърски игри, чиято цел е да се изкарат по-големи дивиденти при евентуален трансфер на тези играчи.

“Това не се случва за първи път. Някои по този начин изкуствено вдигат цената на клиентите си”, категорични са “сините”.