Мач в чест на 75-ата годишнина от рождението на легендата на Левски и българския футбол Георги Аспарухов-Гунди няма да има през август, пише "24 часа".

Такъв може да се осъществи през следващия месец. Фирмата организатор е готова с варианти. Всичко обаче зависи от позицията на Левски.

Ако от “синия” клуб прекратят договорни отношения и заради неизпълнението поискат парична неустойка, така чаканият от феновете двубой няма да се изиграе.

Провеждането му се превърна в сага. Първо на 19 август в София трябваше да пристигне емблематичният аржентински Бока Хуниорс с Карлос Тевес в състава си. Получи се обаче отказ.

Бока Хуниорс бе сменен със 7-кратния европейски клубен шампион Милан, който трябваше да излезе на Националния стадион “Васил Левски” на 11 август. В италианския гранд обаче настъпиха персонални промени по върховете.

Това доведе до факс от Милано, в който се заявява, че заради технически причини на тази дата “росонерите” няма как да дойдат в София.

Това с право вбеси “сините” фенове. От ръководството на Левски в лицето на изпълнителния директор Красимир Иванов пък бе заявено, че се чака отговор до днес от организатора или Милан дали и кога ще има мач в чест на Гунди. До момента от “Герена” не се е появила никаква информация относно този ултиматум.