Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов не пропусна да коментира думите на шефа в Лудогорец Ангел Петричев.

По-рано той заяви, че "сините" са в коалиция с ЦСКА срещу разградчани и ги предупреди да внимават, защото Гриша Ганчев "бил акула. "Не е кротушка, какъвто се изкарва. Усещаме зъбите му през последните 8 години", добави Петричев.
 

Иванов използва профила си във Facebook, за да отговори на Лудогорец. "Прочетох в медиите, че сме в коалиция с цска-софия. Затова бързам да кажа, че вече са продадени 3,500 билета за мача в петък с Верея. Двете изречения нямат нищо общо, но пък то какво да се каже", гласи съобщението му без редакторска намеса.

В коментарите под публикацията се заформя диалог, в който участва и репортерът Васко Мавриков. Той пише: "Краси, парламентарна ли е коалицията", а Иванов му отговаря: "Моля те, недей".

Има предложения и за бартери на футболисти между вечните съперници, на които шефът в Левски отговаря, че тепърва започват да се събират идеи, придружени със смеещи се човечета.

Скандалът започна преди няколко дни след интервюта на Гриша Ганчев и Спас Русев. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев атакува остро двамата за изказванията им и босът на "сините" не му остана длъжен.

Сега в словесните атаки се включиха и изпълнителните директори на разградчани и 26-кратния шампион на България.