Левски - Верея Стара Загора, двубой от 13-ия кръг на Първа лига, стадион "Георги Аспарухов", начало: 19:45 часа

Вероятни състав:

Левски: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Рейш, Тиам, Кабрал, Мариани, Обертан, Костов
Контузени: Паулиньо, Буш, Ривалдиньо, Ил. Димитров

Верея: Георгиев, Курупис, Василиев, Йоргенсен, Мечачдзе, Маламов, Диара, Станчев, Малек, Вушурович, Огнянов
Контузени: няма 

Прогноза на Gol.bg:

Левски се намира на второто място във временното класиране с актив от 28 точки – с една по-малко от лидера Лудогорец. "Сините" отстъпиха с 1:2 на шампионите в миналия кръг в Разград. 

Тимът от Подуяне обаче се представи доста добре срещу "зелените" и заслужаваше поне точка в двубоя, но късметът не бе на страната на футболистите на треньора Славиша Стоянович. 

Сега Левски ще преследва пети пореден успех в Първа лига на собствен терен и пета последователна победа у дома срещу Верея. Под въпрос за срещата са Богдан Вашчук и Паулиньо.

Верея остава все така на последната позиция в родния шампионат. Тимът все още няма победа, а активът на старозагорци е натрупан от 4 равенства. В последния кръг Верея показа характер и се добра до точката, въпреки че изоставаше на почивката с 0:2 от Ботев Враца.

Крайният победител от предстоящия мач до някаква степен е ясен, но е желателно да се има едно на ум, че Верея направи най-силния си двубой като гост на шампиона Лудогорец.

Очаква се старозагорци да играят по-мотивирани, отколкото в други срещи, но въпреки това да не създадат нещо кой знае колко опасно пред левскарската врата.

Прогноза: Левски - Верея 4:0