Треньорът на Левски Славиша Стоянович със сигурност ще напусне поста, за да стане селекционер на Латвия. Това твърди словенският сайт Ekipa.svet24.si, позовавайки се на медиите в Балтийската страна.

Информацията гласи, че спецът е на крачка от новото предизвикателство и е въпрос на време новината да бъде официално обявена. "Ако не се стигне до голям обрат в последната минута, Славиша Стоянович ще напусне Левски, за да поеме Латвия. Вече се е договорил с шефовете на местната футболна федерация, но преди да бъде обявен за селекционер, трябва да уреди взаимоотношенията си с напускането на Левски", се отбеляза в текста.

Стоянович застана начело на "сините" през лятото, след като смени Делио Роси. Той започна престоя си на "Герена" с поредица от победи, но в последните два месеца Левски отпадна от Купата на България и почти загуби шансове да се бори за титлата.

По-рано през деня тактикът коментира информациите за Латвия с лаконичното изказване: "Засега не искам да коментирам, разберете ме", което допълнително засили слуховете за напускане. В Балтийската страна познават качествата на Стоянович отлично, след като беше начело на местния ФК Рига.