Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю пред "Дарик". Той заяви, че вече е напълно готов, за да тренира наравно с отбора. Той обяви, че в отбора трябва да направят колектив, за да върнат вярата на "сините" хора.

"По празниците съм в София. Продължавам да работя по програмата, която се разбрахме с кондиционния треньор и доктора. За Нова година също съм тук, за да съм пълноценен и да тренирам наравно с отбора на подготвителния лагер. 
 
Почти съм постигнал това, за което се разбрахме с доктора на отбора. Тялото ми е подготвено, мускулите също, килограмите вече са в норма. Все пак да не забравяме, че в последните три сезона не съм правил пълноценна подготовка. Винаги подписвах късно, започвах по бързо да играя от очакваното, а след това имах леки травми, които ме изваждаха от строя. 
 
Тренирах много усилено с кондиционния треньор. Всеки ден по две тренировки, почивка само в неделя. Чувствам се много добре, много здрав, много добре подготвен и зареден с положителна енергия да започна подготовката с Левски. Всеки един левскар и който е бил покрай клуба в последните години знае, че финансовото положение на Левски не е цветущо. Радващо е, че с новия спонсорски договор ще влязат свежи пари в клуба. Със сигурност има много въпросителни, които стоят и с днешна дата. 
 
Надявам се треньорът да остане в Левски. Той е един много добър специалист. Защото за един полусезон да смениш двама треньори и екипите им е наистина много и не е здравословно за клуба. Надявам се да работи поне до лятото. Никой не може да развие потенциала си, ако няма сигурност и гаранции. Надявам се през януари да направим един сплотен колектив, защото от това, което видях аз, го нямаше. Аз ще дам всичко от себе си с това, което научих през последните 12 години, да помогна на клуба.
 
Не съм дошъл в Левски да тренирам лекичко и да се размотавам на "Герена". Не съм дошъл в Левски за пари или да искам нещо. Дошъл съм да си помогнем. Дошъл съм в Левски, за да пазя. Ако не пазя, значи има някакъв проблем. Или от моя страна, или от страна на ръководството. Всички знаят моите идеи и защо съм дошъл в Левски.
 
Всички знаем какво трябва да правим. Ръководството, треньора и аз. Трябва да направим един колектив, да върнем вярата при "сините" хора, което са доста обезверени", заяви Михайлов.