Витоша Бистрица - Левски, двубой от 22-ия кръг на Първа лига, стадион "Васил Левски", начало: 17:00 часа.

Вероятни състави:

Витоша Бистрица:  Василев, Гьонов, Милчев, Купенов, Попев, Садула, Котев, Лазаров, Кутев, Христов, Милев.

Левски: Михайлов, Горанов, Рейш, Яблонски, Цветкович, Райнов, Тиам, Паулиньо, Мариани, Кабрал, Костов.

Прогноза на Gol.bg:

Витоша срещу по-добрите отбори играят много затворен футбол и играят най-вече за равенството. В предния кръг бистричани играха срещу Ботев Враца и загубиха с 0:1.

Преди срещата с Левски треньорът на домакините Росен Кирилов не изключи възможността неговите момчета да изненадат неприятно 26-кратните шампиони на България. 

Специалистът даде гаранция, че "тигрите" ще дадат най-доброто от себе си и ще се опитат максимално да затруднят "сините". В лагера на Витоша няма проблеми с наказани играчи. 

Левски пък не успя да стигне до победа при домакинството си на Локомотив Пловдив преди броени дни, а сега ще има втори шанс да донесе малко радост на верните си привърженици. 

Треньорът на "сините" Георги Дерменджиев все още няма записан успех, като сега изглежда подходящ момент за първия му триумф. Под въпрос остава защитникът Живко Миланов. 

Той не успя да дебютира срещу Локо Пд, а прогнозите са, че няма да стартира и срещу "Тигрите". Защитникът е почти възстановен от травма, но въпреки това ще бъде запазен за дербито срещу ЦСКА, което е по-късно тази седмица.

Прогноза: Витоша Бистрица - Левски 0:2