Треньорът на Левски Георги Дерменджиев остана много доволен от победата с 1:0 над ЦСКА във Вечното дерби на България. Спецът обаче отказа да коментира главния съдия Владимир Вълков, който показа пресилен червен картон на Едвин Джеси, които натежа за крайния изход на сблъсъка.

Галерия

"Левски показа характер и съм много доволен от това. Аз искам да кажа, че съдиите не ги коментирам. Нека ги оставим да свирят до това, което виждат. Вие видяхте... Не това е най-важното в мача", заяви треньорът на Левски.

"Отчасти бяхме интелигенти. Има психологически натиск, но в по-големите моменти от мача се справиха добре. Искам Левски да изглежда още по-добре. Ще анализираме, естествено, че победата е добра. Радвам се и заради феновете, но ние трябва да вървим постепенно, а не да се заблуждаваме от една такава победа", добави Дерменджиев.

"Има време за договорите, това са клубни неща, които ще бъдат решени. Да, емоцията е по-различна, но и преди това ви казах, че съм спокоен. Това е игра на интелект и тактика, за мен това е много по-важно. Апетитът идва с яденето, но аз искам първо да видя отбора, че да е готов наистина за титла. Не искам химери - да бием един мач и да ставаме шампиони. Да, искам го, но не мога да се заблудя от един мач", завърши треньорът на Левски.