Бившият вратар на Левски Пламен Николов изрази мнение, че част от футболистите на "Герена" този сезон са нямали качествата да носят синята фланелка. Той даде пример с Мартин Полачек, Фелипе Нашименто, Аймен Белаид и Антони Бeлмонт. 

"Според мен имаше доста футболисти в Левски, които не заслужават да играят и не допринасят за издигането на класата на този отбор", започна бившият национал.

"Видяхме, когато се изправиха срещу Лудогорец, че има разлика в класата на футболистите", продължи той пред Спортал - "По-скоро за чужденци става дума. Спомнете си головете, които получи Полачек по-рано през сезона, без да оневинявам и Божидар Митрев. Той получи картбланш да покаже защо е привлечен в Левски, но нищо подобно - Левски загуби десет точки."

"Нашименто влиза в 120 минута и праща топката от дузпа в тъч едва ли не и отпадат от Купата. Аймен Белаид, Бeлмонт също не бяха на ниво. Има си хора в щаба на Левски да решават тези проблеми. Все пак съм оптимист - надявам се сега след смяната на ръководството това да е последното взимане по този начин. Да бъдат нещата изчистени и отборът да бъде там, където привържениците искат", добави Николов.