Вратарят на Левски Николай Михайлов разкритикува играта на "сините" след баража за Лига Европа срещу Етър. Както е известно, Левски победи с 1:0, но разочарова с представянето си.

“Мач под голямо напрежение за нас. Трябваше да изиграем този безсмислен плейоф. На нас ни костваше нещо, докато на Етър - нищо. Единственото хубаво нещо е, че всичко свърши. Искам да благодаря на феновете за уникалната подкрепа през последните пет месеца. За мен Левски не може да бъде трети и да играе баражи с някакви отбори".

"Моят Левски преди 13 години всички го помним. Няма да е лесно. Павел Колев е голям професионалист. Има промени и всички ги очакваме. Надявам се Левски да бъде много силен през новата кампания. Още не знам дали оставам. Ще седнем да говорим, но нямам яснота за това нещо. Сега отивам на лагер с националния отбор", заяви Михайлов. 

“Идват и нови треньори. Нека видим какви желания имат те. Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски. Заявил съм многократно, че искам да остана в Левски. Взимат се много недоказани чужденци".

"Виждате какви са борчовете на клуба. С мен Хубчев не е имал разговор и не е бил представян в съблекалнята. В края на сезона е тежко, но няма как. Имаме два тежки мача с Чехия и Косово. Пожелавам на другите футболисти да си починат добре. Ние имаме още 13 дни да се възстановим. Надявам се да запазим шансове за класиране", добави Михайлов.