Нападателят Валери Божинов призна, че все още не е разтрогнал договора си с Левски. Той сподели, че е имал тежка контузия, която го е извадила от строя. Той обаче е мълчал, въпреки че е чувствал силна болка. 

"Все още съм футболист на Левски и затова още нямам представа къде ще продължа кариерата си. Имам договор с клуба, който не съм разтрогнал. Чакам да се видя с Павел Колев, за да се разберем. Не съм го коментирал до този момент, но имах тежка контузия, която ме извади от Левски. Всички знаехте за нея, но аз си мълчах колко неприятна е травмата ми. Въпреки това стисках зъби, за да може колкото се може по-бързо да се върна на терена". 

"Болно ми е, но няма място за сръдни. Хубчев така е преценил, така е направил. Все пак той е треньор и носи отговорността. Дойде при мен и беше искрен. Казах му, че приемам решението му. Познавам Павел Колев и Петър Хубчев и вярвам, че ще успеят. Хубчев е немски възпитаник. Трябва да му се даде време". 

"Единствено съжалявам, че се контузих и не успях да играя в повече мачове. Най-важното сега е да се подготвя добре. На този етап никой не ме е търсил. Знаете, че баща ми е в Ботев (Враца). Ще ви дам пример с играчи като Мартин Камбуров и Георги Илиев, които и на 38 години играят успешно в Първа лига".

"Един ден, ако аз стана треньор, ще се сблъскам със същите неща. Левски е голям клуб и им пожелавам успех на всички в отбора", завърши Божинов пред "Гонг".