Левски скоро може да се отърве от един от играчите, който не попада в плановете на новия треньорски щаб, информира Дарик. Става въпрос за един от скъпите играчи на тима - нападателя Ривалдиньо. Той може скоро да стане собственост на румънския Виторул Констанца, в който игра под наем тази пролет. 

Наставникът на Виторул Георге Хаджи лично се е ангажирал да преговаря със "сините" за окончателното му откупуване. Разговорите вече са започнали, но засега няма разбирателство между двете страни. 

Левски иска 200 хил. евро за подписа на бразилеца, пишат медиите в Ремъния. В същото време от Виторул не са склонни да платят такава сума за него и се опитват да намалят цената. Очаква се скоро да има пробив в преговорите, тъй като на "Герена" категорично не искат синът на Ривалдо да продължи да е част от екипа и за новия сезон. 

В края на май изпълнителният директор на столичния гранд Павел Колев обяви, че има разбирателство с Ривалдиньо и Филипе Нашименто двамата да не се завръщат в отбора, като им се търсят нови тимове. Договорите с тях обаче не бяха разтрогнати, както се случи с огромна част от останалите легионери.