Липсата на нови попълнения е спряла трансфера на Иван Горанов във Ференцварош.

В момента едва 12 футболисти са на разположение на новия треньор Петър Хубчев. Точно затова и от „Герена“ не са склонни да се разделят с никого, пише „Тема спорт“. През лятото сините освободиха двама крайни защитници – Луи Нганиони и Милош Цветкович.

Сега имат само двама в редиците си – Иван Горанов и Живко Миланов, които на този етап са без алтернатива. На „Герена“ се върна Ивайло Найденов, който през пролетта бе преотстъпен на Арда. Той също може да бъде преквалифициран на този пост, въпреки че при кърджалийци повече бе използван като халф.

В момента приоритет пред ръководството на Левски са входящи, а не изходящи трансфери. До момента сините не са подписали с нито един нов, а вече се разделиха с 14 футболисти, а към тях можем добавим и Алекс Боримиров, чийто контракт изтече.

От „Герена“ искат да привлекат играчи във всички линии. Те проявяват интерес към италианския вратар на Университатя Крайова Мирко Пилиачели, защитника на Ботев Пловдив Кристиан Димитров, както и към Асен Чандъров (халф) и Здравко Димитров (крило) от изпадналия във Втора лига Септември. Левски чака и централен нападател. Очаква се раздвижване около привличането на нови играчи да има в началото на следващата седмица.