Мнения на футболните ни национали след позорната загуба с 2:3 от Косово насред София:

Николай Михайлов (вратар): "Няма смисъл да се оплакваме. Трябва да приемем истината като мъже. Косово беше по-добрият отбор, с повече агресия. Щом Косово ти вкарва три гола в София, значи не си си свършил работата. Бяха по-свежи в края на мача. Явно класата на играчите им е по-голяма и първенствата, в които играят, трябва да приемем реалността. Отдавна не съм виждал толкова положения пред нашата врата. Дори в Чехия не ни създадоха толкова положения."

Иван Горанов (защитник): "Тежка загуба за нас. Съжалявам, че изпуснахме този шанс, след като поведохме в резултата. Направихме грешки и позволихме обрат. В този мач изоставахме физически в края. Ще се борим. Дано да не допускаме повече такива загуби."

Страхил Попов (защитник): "Губим в София от Косово, това е голям шамар за всички. Разочаровани сме. В последно време няма резултати и каквото и да кажем е излишно. Извиняваме се на публиката."

Кристиан Димитров (защитник): "Косово бяха по-подготвени физически и накрая това си оказа влияние. Повечето момчета изиграха много мачове през сезона, явно имаше умора. Усещането да вкараш за националния отбор е страхотно, но за жалост не успяхме да спечелим."