Очаква се следващата седмица Левски да трансферира двама от ненужните футболисти. В момента текат преговори между сините и Виторул за нападателя Ривалдиньо.

На „Герена" обаче придвижват сделка и за португалския халф Филипе Нашименто, пише "Тема спорт". Той или ще продължи кариерата си в Румъния, или ще се завърне в родината си. През пролетта 24-годишният полузащитник бе даден под наем на Политехника Яш, който финишира на пето място във втората осмица на румънското първенство. За този тим Нашименто изигра 12 шампионатни двубоя, в които реализира 1 гол.

От клуба заявиха, че искат да го задържат, но само ако го привлекат без пари. Левски обаче има договор с играча за още един сезон. Това е и причината да търсят трансферна сума за правата му. Тя е в размер на около 200 хиляди евро. Именно толкова платиха за него те на Динамо Букурещ  в  началото на 2018 година. За 12 месеца, прекарани на „Герена", Нашименто взе участие в общо 23 двубоя във всички турнири, в които вкара 1 гол. През есенния дял на миналото първенство, той така и не започн