Шабаб Ал Ахли привлече официално швейцарския полузащитник от Левски - Давиде Мариани. Той позира с "червения" екип и снимките бяха публикувани на клубния уебсайт.

Според непотвърдени информации, звездата на "сините" е преминал в тима от ОАЕ с трансфер на стойност 1.5 милиона евро. Той подписа договора си в клубните офиси и след това замина моментално за Испания, където Шабаб Ал Ахли води предсезонната си подготовка.

"Днес договор подписа швейцарският халф Давиде Мариани, който ще замине за Испания и ще се включи в предсезонната подготовка. Той изрази задоволство от трансфера си в Ал Шабаб Ал Ахли и обясни, че не се е колебал и за миг дали да приеме офертата от клуб с толкова добра репутация. Мариани обеща да даде всичко от себе си, за да помогне на нашия отбор да изпълни целите си", съобщиха от клуба.

28-годишният Мариани има 15 гола и десет асистенции в 43 мача за Левски, който го привлече като свободен агент миналата година. Днес той се сбогува с клуба и "сините" фенове с послание в инстаграм.