Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви ден преди реванша с АЕК Ларнака от Лига Европа, че очаква футболистите му да бъдат водени от емоцията и да атакуват от първата минута. "Сините" загубиха с 0:3 първата среща в Кипър и се нуждаят от изразителен успех, ако искат да не приключат участието си в европейските клубни турнири.

"Очаквам мачът да бъде по-различен.Задължени сме да търсим победа с разлика, така че реакцията ни ще бъде по-различна от мач за първенство", коментира Хубчев, 

Наставникът добави, че е възможно Левски да излезе с двама чисти нападатели още от първата минута, но това ще стане ясно след днешната тренировка.

"Франко Мазурек не може да издържи 90 минути във формата, в която е, но Найджъл Робърта е готов за игра. Трябва обаче да мине и днешната тренировка, за да решим как ще действаме. Очаквам утре да ни водят емоциите, но това ще доведе до по-голям риск".

"Правилата обаче са такива. Целият отбор знае това. За нас е важно да покажем хъс като отбор. За мен колективът е над всичко. Разбирам интереса ви към Давиде Мариани, но той е само една бримка. Най-важното нещо е отборът", каза още бившият селекционер на България.

"АЕК разполага с много опитни футболисти. Те ще гледат да държат топката и ще опитат да убият темпото. Срещу нас излиза много опитен отбор, който е в състояние да контролира хода на мача. В предишния мач те показаха това след червения картон на Живко Миланов".

"Шансовете да спечелим с 3:0 са малки. Откакто съм в Левски, искам да играем дефанзивно. Това го разбирайте шеговито. За мен е важно играчите да се раздадат на терена, защото няма закъде да се пазим", завърши Хубчев.