Паулиньо смята, че в момента кара най-силния си период в Левски. Бразилецът бе избран за футболист №1 на месец август.

"Мисля, че сега е най-добрият ми период в Левски. В началото, когато пристигнах имах също добри моменти, но смятам, че сега съм в най-добра форма. Направих много добра подготовка и всички тренираме усилено".

"На всички ни минава през главата, че можем да станем шампиони, но трябва да играем във всеки двубой отговорно. Въпреки че гледаме мач за мач, все пак крайната ни цел е титлата".

"Има добри отбори в лигата. Първо мислим за мача за Купата, след това за Ботев (Враца) и чак след това за Лудогорец", каза Паулиньо.

Той защити наставника Петър Хубчев от твърденията, че предпочита дефанзивния стил на игра. Също така разказа малко за впечатленията си за българския език и учебните часове, организирани от клуба.

"Треньорът иска да сме много добре построени и да спазваме тактическата дисциплина. Както виждате не играем дефанзивно и аз лично имам свободата да играя както мога".

"Българският е много труден език, сега учим глаголи, спрежения, местоименията. Малко по малко започвам да научавам повече и да разбирам".

"Надявам се в близко бъдеще да мога малко повече да говоря с вас на български. Ние всички знаем, че това е много важно да можем да разбираме езика", допълни бразилецът.