На Хубчев няма какво да доказвам. Аз проблем с него нямам, явно обаче той с мен има, може би и с Ники Михайлов. За какво да се обиждам? Не съм обиден! С времето феновете на Левски ще узнаят много неща, но нека засега оставим нещата такива, каквито са, заяви Валери Божинов в интервю преди мача на Ботев Враца със "сините".

"Да играеш за Левски и да побеждаваш на Герена, е уникално. И от другата страна е същото. Тръпката и емоцията със сигурност ще бъдат големи, а ако не се излъчи победител, явно така е писано да бъде. Който е по-добър, нека победи", допълни Божинов пред "Дарик".
 
"Аз си пожелавам да вкарам, дали ще е Ники или Миятович няма значение. Добре съм, здрав съм, имах проблеми, но отшумяха", каза още Валери.
 
"Обичта ми към феновете на Левски е голяма, клубът също го обичам, никога няма да отрека, че съм левскар. Благодаря, че имах възможността да играя в Левски. "Синята" публика е най-голямата публика, няма какво да си кривя душата. За мен е чест и удоволствие, че съм играл в такъв голям клуб и пред такива уникални фенове", изля душата си нападателят.
 
"Сантиментите си остават. Това е нещо нормално. Когато обичаш един клуб и публика, нормално да имаш сантименти, но да играеш срещу Левски и да вкараш на Левски на "Герена" е удоволствие", заяви Божинов.