Ръководството на ПФК Левски и Тръст Синя България отчетоха успешно начало на кампанията "Учи с Левски" и обещаха тя да продължи. Близо 50 деца и техните семейства се срещнаха с изпълнителния директор Павел Колев преди срещата с Ботев Враца и научиха интересни неща, свързани с историята на любимия им футболен клуб.

"Съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст Синя България "Учи с Левски" получи своя официален старт през уикенда, а на "Герена" за наше удоволствие се стекоха близо 50 деца и техните семейства.

Те се срещнаха с изпълнителния директор на клуба Павел Колев, а темата, по която протече разговорът бе свързана със създаването на любимия ни клуб и първите години от неговото съществуване.

Обратната връзка, която получихме, бе повече от вдъхновяваща. Децата взимаха участие, отговаряха на въпроси, питаха, а повечето от тях зададоха и въпроса "кога ще се видим пак".

Това, скъпи левскари, ще се случи съвсем скоро. Както вече обявихме, събитията от кампанията, обърната изцяло към най-малките, ще се провеждат преди всеки домакински двубой на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". На тях децата ще получават селектирана информация, поднесена с интерактивна част, която да ангажира тяхното внимание и да ги кара да се поинтересуват и заобичат както историята на своя клуб, така и тази на патрона му и на всички българи, обвързали живота си в името на тяхното бъдеще.

Срещите ще са насочени към деца до 12-годишна възраст и ще протичат в рамките на до 45 минути, така че да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като достойни българи, използвайки светлия пример на героите от миналото.

Следващата среща от кампанията "Учи с Левски" ще се проведе преди домакинския мач с Арда, а допълнително ще обявим подробности за темата, специалния ни гост и мястото на срещата ни.

Ще ви очакваме!

Елате на "Герена", за да учим и да се забавляваме заедно!", съобщиха от клуба.