Станислав Костов, който започна леки тренировки след операцията в чужбина, ще получи повишение на заплатата, съобщиха запознати с финансовите порядки на "Герена". 

Това почти сигурно ще означава, че Левски няма да прави постъпки към Рапид Виена за откупуване правата на Дени Алар, пише "Тема спорт". Австрийският нападател засега разочарова с играта си. 

Заплатата му е доста по-голяма от тази на Станислав Костов, който бе голмайстор на Първа лига с екипа на Левски, това дълго време игра с болки и на инжекции. 

Той премина през серия от изследвания, изслуша различни по посока диагнози и в крайна сметка се подложи на операция от т.нар. "футболна болест". Нападателят ще тренира по индивидуална програма с Левски, очаква се Костов да влезе на пълни обороти с останалите едва на старта на зимната подготовка. 

Петър Хубчев е особено внимателен в това отношение и държи на детайлите. Ако Дени Алар не подобри представянето си до края на тази година и Костов си върне обичайната форма по време на зимната подготовка, сините ще продължат напред с двама нападатели - Роберта и Костов, който в момента получава сравнително ниска заплата в сравнение с двамата чужденци.