Изказване на треньорите на Левски и Дунав след срещата между двата отбора завършила 2:0 за "сините".

Петър Хубчев, Левски: "Най-общо казано, хъсът беше важен. Започнахме с хъс и желание, което ни помогна за двата гола. След това обаче ударихме три или четири греди. Не бих казал, че сме се отпуснали, а просто опитахме да ги извадим от тяхната половина. Не сме отбор, който трябва така да се защитава, просто опитахме да ги изнесем".

"Дени Алар е по-различен от Найджъл Роберта. Той е таран, може да пази и по-добре топката. Той обаче има проблем, защото не е подготвен физически. Иначе е добро момче и спазва тактическите указания. Не съм в материята и не мога да ви кажа кога пак ще играе Найджъл, но се надявам това да се случи още в следващия мач".

"Живко Миланов не бе заменен заради представянето му в двубоя. С оглед на предстоящите мачове, той и Иван Горанов са много важни футболисти за нас".

Людмил Киров: Дунав: "Поздравявам футболистите, независимо че загубихме. Направихме колебливо първо полувреме, но доста стойностно второ. Ако бяхме отбелязали гол, мачът щеше да стане доста по-интересн, но не успяхме. На полувремето казах на играчите да излязат изнесени малко по-напред и те го направиха, така че не мога да бъда недоволен".