Изпълнителният дирек­тор на Левски Павел Колев се е съгласил да отговори на въ­проси на тръст "Синя Бълга­рия". От фенското сдруже­ние приканиха членовете си да изпратят питания до ше­фа, пише "Тема спорт". 

Крайният срок за това е днес, 4 ноември, след което въпросите ще бъдат преда­дени на синия началник. Тръст "Синя България" е акци­онер в Левски с пакет от 10 процента. Не е ясно в какъв срок ще отговори Павел Ко­лев и как точно отговорите ще стигнат до широката пу­блика. 

Както е известно, но­минацията на бившия журна­лист за изпълнителен дирек­тор на Левски стана точно от "Синя България". Той пър­воначално отказа на тога­вашния собственик Спас Русев, но при новия силен човек на "Герена" Васил Божков прие поста. Това се случи в началото на тази година.

От тръста са поздравили шведския Юргорден по случай спечелената онзи ден шампионска титла, фенове на Левски често контактуват с този скандинавски клуб. 

Именно по инициатива на за­палянковците Юргорден бе поканен и дойде в София през 2015-а за приятелски мач по случай 50-годишнината от първото участие на сините в евротурнирите, което бе срещу шведите през далечна­та 1965-а. В 1/16-финалите за КЕШ сините губят с 1:2 гос­туването си, но на реванша разгромяват съперника с 6:0 и стигат до сблъсъци с Бенфика.