Спортно-техническият щаб на Левски очаква поне два­ма от футболистите на ти­ма да бъдат повикани от но­вия национален селекционер Георги Дерменджиев, пише "Тема спорт". 

Сред из­браниците на специалиста би трябвало да попаднат резер­вният вратар Николай Михай­лов, както и левият бек Иван Горанов. Двамата бяха част от трикольорите за евроквалификациите с Черна гора (0:0) и Англия (0:6). 

Сега на лъ­вовете им предстои спаринг с Парагвай (14 ноември) и евро-квалификация с Чехия, която ще е три дни по-късно - тя ще се играе при закрити врати на стадион "Васил Левски".

Георги Дерменджиев позна­ва отлично качествата на българските играчи на сините, тъй като им бе треньор през пролетта. Няма да е изненада, ако сред избраниците му по­падне и Мартин Райнов.

Халфът бе привлечен на "Герена" по време на зимната пауза именно по настояване на Дер­менджиев. В момента Мартин пък е неизменен титуляр при Петър Хубчев - не е пропуснал нито един шампионатен дву­бой през кампанията. Райнов е един от играчите с изтичащи договори на "Герена". 

Контрак­тът му е до лятото на 2020 година, но се очаква той да бъ­де продължен. Двете страни ще започнат разговори за удължаването му. Сините ис­кат да задържат и капитана си Живко Миланов, който се намира в подобна на Райнов ситуация. Ветеранът също е бил на терена във всички ма­чове за първенство на Левски.