Треньорът на Етър - Росен Кирилов, се надява великотърновци да се представят добре в предстоящото гостуване на Левски. Двубоят е утре от 15:30 ч. на "Герена".

Срещу "сините" отборът за последно гостува в баража за Лига Европа, загубен с 1:0, а после двата тима направиха 0:0 на стадион "Ивайло".

Наказан за предстоящия мач е десният бек Здравко Илиев заради червения си картон в последната среща. Това ще наложи известни рокади в отбрана, като се очаква на неговото място да действа Александър Дюлгеров, а опции за центъра на защитата са Яни Пехливанов и Артьом Артюнин.

"Искаме да се представим добре. Ясно е, че ще е трудно, но ще се опитаме да вземем точки. Трябва да вкарваме в ситуациите, които създаваме пред отсрещната врата, и да не допускаме такива грешки в защита", коментира старши треньорът Росен Кирилов.

"Яни Пехливанов се завръща в игра, вече сме в почти пълен състав. Ще ни липсва Здравко Илиев, но за неговия пост разполагам с Дюлгеров. Иван Петков е почти напълно готов, но още няма да е в групата за мача", добави Росен Кирилов.