Халфът на Левски Франко Мазурек ще бъде на разположение на треньора Петър Хубчев за домакинството на Царско село в неделя.
 
Аржентинецът се е възстановил от контузията си и тренира на пълни обороти със съотборниците си, съобщава dsport.bg. Полузащитникът е готов след травмата, която го извади от последните два двубоя на сините.
 
За последно Франко Мазурек започна като титуляр срещу Дунав (б.а. - 2:0), когато бе заменен в 62-ата минута, а на неговото място се появи Мартин Петков. След това нисичкият халф не взе участие при победата над Етър (б.а. - 3:0) и загубата от Ботев Пловдив (б.а. - 0:1).
 
В тези двубои и при отсъствието на Филипе Нашименто позициониран на непривичен пост играеше Паулиньо. Срещу болярите не се усети липсата на типичен плеймейкър, но при гостуването на канарчетата се видя проблем в тази зона.
 
Освен Франко Мазурек в плановете на Петър Хубчев вече попадат възстановените от контузии Найджъл Роберта и Насиру Мохамед. На този етап продължават да се възстановяват трайно контузеният Станислав Костов и Филипе Нашименто.

Снимка: Lap.bg.