Полузащитникът на Левски Мартин Райнов все още не е получил предложение за нов договор. Настоящият контракт на футболиста е до лятото.

Ако до 31 декември на “Герена” не удължат споразумението си с играча, той ще може да преговаря с други клубове, в които да премине като свободен агент през лятото.

Мартин Райнов е твърд титуляр при Петър Хубчев. Той не е пропуснал нито един шампионатен двубой. Полузащитникът пристигна в Левски зимата от Берое.

В клуба обаче все още изчакват с решението дали да го задържат за по-дълъг период. Причината е, че на “Герена” искат да разберат колко играчи в центъра на терена ще могат да привлекат след отварянето на трансферния прозорец. “Сините” са хвърлили око на двама халфове от националния отбор - Симеон Славчев и Тодор Неделев. Първият има контракт с Карабах, а вторият е собственост на Ботев (Пловдив).

В Азербайджан има индикации, че Славчев ще може да скъса договора си с клуба след края на годината. Така той ще стане свободен агент и Левски ще може да си го позволи. В същото време столичани напират за Неделев още от лятото, при това в пакет с централния защитник Кристиан Димитров. До месец ще стане ясно дали подобна сделка има шанс да се осъществи.