Билетите за домакинския мач на Левски срещу Черно море от осминафиналите на турнира за Купата на България вече са пуснати в предварителна продажба, информират от "синия" клуба.

Срещата е на 4 декември, сряда, от 17:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов". По решение на ръководството на клуба, пропуските ще са с намалени цени, като в Сектор "А" (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа) ще се влиза срещу 10 лв., в Сектор "В" срещу 7 лв., а в Сектор "Б" срещу 5 лв.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа.

В деня на мача (4.12.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A", на улица "Тодорини кукли" №47 и на улица "Река Велека" (арката пред Сектор "А") от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще бъдат отворени в 16:30 часа. Напомняме Ви, че внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено!

"За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК "Левски", целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу "Черно море" отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A".

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор "А", че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

При влизане за двубоя отворени за привържениците в Сектор "А" ще са входове 2 и 3, в Сектор "Б" - вход 6, а в сектор "В" - вход 8", пишат на сайта си "сините".

 
Цени на пропуските за срещата:

Сектор "A" - 10 лв. (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 7 лв.

Сектор "Б" - 5 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г" два часа преди началото на мача.