Вратарят Николай Михай­лов най-вероятно е изиграл по­следния си мач за Левски. Много малко вероятно е 31-годишният страж да бъде в групата за гостуването на сините на Локо Пд - на 15 декември, неде­ля. След срещата отборът ще бъде разпуснат в зимна вакан­ция.

В последните двубои Михай­лов не попада в групата на Лев­ски. За последно бе сред 18-те на 24 ноември за мача с Царско село, който бе спечелен с 2:0 на "Герена". След това не бе в съ­става за гостуването на Берое (1:0), срещата с Черно море (1:0) за купата и домакинския успех с 2:0 над Витоша. Причи­ната е, че Михайлов се оплаква­ше от контузия в глезена.

Очаква се Николай и Левски да се разделят през зимната пауза. При­чината е, че той не по­лучи шанс от треньор­ския щаб да се докаже. В едно интервю той ясно показа, че не е никак до­волен от статута си на твърда резерва. През този сезон вратарят бе под рамката само веднъж в официален дву­бой - при 5:1 над втородивизионния Спартак Варна на 1/16-финалите за Купата на България.

Вратарят се завърна в родния си клуб през но­ември 2018 година. След това направи добра зим­на подготовка и през пролетта бе несменяем титуляр. Той си върна и мястото в националния отбор. През лятото обаче на "Герена" ако­стира черногорецът Милан Миятович. И именно той е първи из­бор на Петър Хубчев и щаба му.

В момента дубльор на Миятович е младокът Петър Иванов. През зи­мата Левски ще опита да вземе опитен страж.