Агентът Мирчо Димитров заяви, че Левски трудно ще продаде някоя от звездите си в последните дни на прозореца, за да върже бюджета до края на сезона.

Той работи с руските клубове от над 10 години и именно в Премиер лига и повечето бивши съветски републики трансферният период още не е завършил.

"Трудно ще се осъществи сделка. Клубовете вече са окомплектовали съставите си и никой не се подсилва в последния момент. За да се осъществи трансфер, даденият футболист трябва да е бил наблюдаван поне няколко месеца, после има адаптационен период. Левски има интересни състезатели, но продажбите не стават толкова лесно", каза Димитров пред Gol.bg относно думите на изпълнителния директор на 26-кратния шампион на България Павел Колев, че "сините" могат да се разделят с част от асовете си.

Според Димитров, Левски ще се спаси от тежкото положение. "Не бива да става като ЦСКА. Такава съдба не заслужава нито един български клуб. Особено трите ни водещи клуба. Без Левски, ЦСКА и Лудогорец няма да имаме футбол. Това се отразява и на националния отбор. Лично според мен, "сините" ще се измъкнат от ситуацията", добави той, а накрая заяви, че и от "Герена" не са го търсили, за да помогне да продажбата на играчи.