Футболният агент Николай Жейнов приветства предложението на изпълнителния директор Павел Колев двамата да се срещнат и да разрешат спора помежду си. В последните дни между тях избухна словесна престрелка, а поводът - намаляването на заплатите на "Герена".

"Готов съм на момента да направя публичен диспут с Павел Колев. Нямам абсолютно никакъв проблем. Той има достъп до документи, няма проблем да ги покаже всичките".

"Моето единствено условие е да му кажа какви още документи да донесе, за да стане ясно на "синята" общественост как се харчат парите в този клуб. Как се иска от хората да купят с последните си пари карти и билети, за да помогнат на клуба, а всъщност какви суми излизат от Левски".

"Това е единственото ми условие. Като като се каже "А", да се каже и "Б". Има и две неща, които трябва да станат ясни. Така и не разбрахме, той мен ли коментира или не. Ако не коментира мен, да каже кой е човекът, който е визирал, а аз ще му се извиня публично".

"Освен това поводът за спора беше, че намаляването на заплатите не може да стане едностранно от страна на клуба, нещо, което твърдеше той. Както виждаме, се оказах прав", сподели Жейнов пред Спортал.

Вчера Павел Колев обяви в предаването "Домът на футбола": "Аз бих бил доволен и бих се отзовал на една покана да седна в едно студио с Николай Жейнов и да си коментираме на тема футбол, естествено, ако той ми разреши, бих разказал и цялата история на Левски, защото имам достъп до тези документи и съм видял доста неща".

"Но това не бих го направил в никакъв случай без да съм го съгласувал с него и без да сме коментирали тази тема. Аз съм готов да го направя публично".