Звездното попълнение на Левски от зимата - Стайн Спиерингс, се включи в рубриката на клуба с интервю от дома му. В него нидерландският халф заяви, че има пълно доверие на ръководството въпреки финансовата криза, в която изпаднаха "сините".

"Много съм щастлив, че Левски ми даде възможност да играя за клуба. Вече се чувствам добре, като у дома си. За съжаление, сега не можем да играем и няма как да покажа своите качества. Феновете са страхотни. Мотивират ме много, когато започнат да скандират и да пеят. Да, те наистина са много добри", заяви той, след което добави, че отборът има сили да спечели Купата на България.

Съперник на 1/2-финалите е Локомотив Пловдив, другата двойка противопоставя Ботев Пловдив и ЦСКА. "Да мисля, че когато играеш в клуб като Левски, трябва да го направиш. Вече показахме качествата си в мача срещу Лудогорец. Мисля, че имаме сили да спечелим Купата". 

"Имам пълно доверие на ръководството. Мисля, че всичко ще е добре. Видях как феновете на клуба демонстрират любовта си. Трябва да им отговорим подобаващо", каза още Спиерингс.