Треньорът на Левски Петър Хубчев вече има идея кой ще  замести Кали Тиам в средата на терена през следващия сезон. Наставникът смята да залага на 20-годишния талант Илия Юруков, пише "Тема спорт".

Сенегалецът, който е несменяем титуляр след идването си на "Герена" през 2018 година, със сигурност си тръгва след края на сезона като свободен агент. Дефанзивният полузащитник отказа няколко предложения да преподпише.
 
Юруков има пет шампионатни мача за Левски този сезон. Дебютът му за столичани бе през сезон 2016/17 - на 7 май 2017 година при победата с 1:0 над Черно море на "Тича". Оттогава досега е изиграл 30 срещи със "синята" фланелка.  Интересното е, че младежкият национал започна настоящата кампания като титуляр и игра в четирите срещи на тима в Лига Европа.
 
В средата на терена от следващия сезон Хубчев ще може да ползва и друг младежки национал - Ивайло Найденов. Той по дефиниция е халф, макар на "Герена" по-често да го ползват като алтернатива на някой от крайните защитници. В началото на 2020-а Юруков и Найденов преподписаха договорите си с Левски, което ясно показва намерението на клуба да разчита на тях. Двамата ще трябва да израстват около Симеон Славчев.