Левски е като феникс и ще се прероди от пепелта, сподели  бившият футболист на  клуба Седрик Бардон в  интервю за Канал 3 от Франция.

„Феновете ни са номер едно в България и ще помагат винаги, ако трябва и 10 месеца. Но Левски трябва скоро да има нов собственик, който да направи отново отбора №1 в България. Не е нормално вече 10 години да не сме ставали шампиони“, коментира Бардон на добър български език.

„Аз обаче съм сигурен, че Левски е като птицата феникс и ще излезе от пепелта и ще се оправи. С Левски съм изживял толкова хубави неща, че ще ми е винаги в сърцето. Винаги съм отворен да помагам на Левски, знаят къде да ме намерят. Ще бием и ЦСКА и Лудогорец."

„Положението с коронавируса е много тежко. Стоим си вкъщи, нямаме право да излизаме навън. Имаме късмет, че живеем в къща с двор. С бизнеса е тежко, работят само някои сфери. Поне до края на юли засега ще е така. Бизнесът е като живота - понякога печелиш, друг път губиш.“

„Надявам се през септември да дойда в България, за да отворя офис на моята консултантска компания за набиране на персонал. Жалко, че заради тоя вирус отмениха първенството. Това се отрази зле на любимия ми Лион. Пари Сен Жермен си бяха шампион със или без отмяна", добави Бардон.