Последният шампион като треньор на Левски Емил Велев-Кокала обяви, че е на мнение, че някой с пари стои зад Тити Папазов.

Известно е, че баскетболният специалист и треньор на Лукойл Левски ще вземе акциите от Васил Божков, като последният ще му ги изпрати от Дубай по DHL.

"Мисля, че някой с пари би трябвало да стои зад Тити, но това е просто мое мнение. Не виждам иначе логика да ги иска акциите. По тази логика всеки може да ги вземе. Знаете, че акциите бяха в доста хора. Но това все пак е Левски (София), не Левски (Кюстендил)“, обяви легендарният бивш футболист на „сините“ пред Novapress.bg.

"Дори отборът да остане само с български футболисти там разходите пак няма да са малки и като цяло ще трябват доста средства за всичко около клуба, а в това число заплати, осигуровки и прочие“.

"Аз винаги съм бил оптимист за Лески. Под каквато и да е форма Левски ще го има, няма никакъв шанс да изчезне от картата. Дори при най-лошия вариант да започне на чисто от Трета лига не виждам някаква драма да има".

"За две години ще се върне в елита и то без нито една стотинка дългове, които са натрупани от различните собственици. Феновете винаги ще подкрепят отбора. Все пак се надявам да не се стига до този вариант“.