Тити Папазов има план за действие за спасението на Левски. Това обяви той относно драмата с акциите на клуба, които Васил Божков се опита да джироса на премиера Бойко Борисов.

Баскетболния спец е на "Герена", където журналистът Сашо Диков, който играе ролята на куриер, има среща с изпълнителния директор на "сините" Павел Колев в 12.00 часа, за да му връчи важните документи.

 

Ето какво каза Тити Папазов:

"Не ме питайте дали съм бил изненадан или шокиран от това, което се случи сутринта с акциите на Левски. Това няма никакво значение. Какво ще стане сега? Думата има само Васил Божков. От него зависи...

Аз съм единственият човек, който в момента иска да притежава акциите на най-свещения клуб в България, на една институция. Забележете само - четвърти ден това е основната тема у нас, а не COVID-19, пандемията и битката със заразата.

 

Дали имам ход, ако получа акциите ли? Да, имам ход, имам идеи, но ще говоря, когато получа акциите. Аз няма да оставя нещата така. Аз много добре си давам сметка каква отговорност поемам и как институцията Левски тежи. Тя не само тежи, но и лежи болна, а аз имам рецепта за оздравяване", добави Тити пред "Блиц".