Само тази сутрин Левски е получил две предложения от фирми, които да станат спонсори на клуба. Това разкри изпълнителният директор на клуба Павел Колев.

Той обаче още не ги е разгледал заради драмите с акциите от тази сутрин.  

 

"Само тази сутрин получих две нови предложения за спонсори, но още не съм имал време да ги разгледам. За това не мога да коментирам. Мисля, че и двете са  български, едната е голяма. От доста време водим разговори и с чуждестранна фирма. Чакаме проверка за почтеност, за да знаем дали можем да продължим тези разговори. Левски не може да се идентифицира с офшорни компании", каза Колев. 

 

Той каза още, че Тити Папазов продължава да е готов да вземе акциите и засега няма футболисти, които са изразили желание да напуснат "Герена" заради финансовата криза. "До броени дни трябва да се разплатим (б.р. - до 20 май). Сега няма как да сторим това. Надеждата е във феновете, въпреки че изглежда малко цинично, предвид състоянието в държавата заради финансовата криза. Съдя и по себе си, по моето състояния", добави Колев. 

Той допълни, че отборът е готов да започне тренировки, но се изчакват резултатите от PCR тестовете. По думите му, заниманията ще продължат да бъдат водени от Петър Хубчев. Колев каза още, че желанието на Левски е сезонът да се поднови на 12 юни. "Полуфиналите за Купата на България искаме да се изиграят в два мача, както  по регламент", допълни Колев, където съперник е носителят на трофея Локомотив Пловдив.