На фона на поредните проблеми и неясноти около ПФК “Левски”, една от най-големите фенски фракции излезе с призив към “синята” общност.

От “Ултрас Левски” се обърнаха към привърженици, легенди, ръководители и футболсти и подканиха всички да застанат рамо до рамо в тази битка. Голяма цел е да бъде повторена вълната с дарения през януари и февруари.

Ето и цялото изявление в страницата на “Ултрас Левски” без редакторска намеса: 

Левскари, няма да влизаме в до болка изтъркани клишета, за да обясняваме какво значи любимият отбор за нас и няма да губим излишно време. Истината е, че огромна част от общественото внимание в момента е насочено към синята общност и сега тя е изправена пред задачата да покаже как се спасява нещо, което наистина обичаш. Левски е пред фалит, наистина пред фалит и положението е "Сега или никога!". 

Събитията от последните 2 седмици доказаха колко гнусни неща се случват на високите етажи и докато се водят поредните безобразни игри на гърба ни, всеки загубен час, всеки загубен ден е пирон в нашият ковчег. Вярваме, че всичко това, което ни се случва от началото на 2020 година ще е повратен момент във фенското ни съзнание и ще накара максимално много хора да изпълняват изконния си фенски дълг, а именно безрезервна подкрепа на трибуните и активно участие във всякакви мероприятия, свързани с клубa -  масово посещение на мачове, масово купуване на абонаментни карти, масово разграбване на стока от официалния фен-магазин на стадион "Георги Аспарухов". Надяваме се и съвсем скоро да бъде пусната програмата за членство към клуба, каквото уверение имаме от Павел Колев.

Използваме възможността да се обърнем към легендите и най-успешните футболисти и ръководители на Левски - излезте с лицата си и застанете рамо до рамо в тази борба за онова нещо, което ни обединява.

Обръщаме се към феновете - нека да направим това, което постигнахме Януари и Февруари. Приканваме ви да използвате следната платформа, където в реално време се актуализира цялата информация по даренията. В официалната страница на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI е дадена пълна подробност за нея, комисионни и тн. Не забравяйте, че дори дарение, направено директно към клуба се облага с данък 5%, така че това е задължителна част за чистото финансово бъдеще на клуба.

https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

Нека да използваме всички плюсове от социалните мрежи и да "завъртим колелото" заедно. Масови скрийншоти на дарения, споделяния, сторита, предизвикателства към приятели! 

Само Левски!