"Васил Божков е един стар велинградски измамник, най-слабият ученик на Владо Доктора - известен велинградски комарджия". Това каза Цветомир Найденов пред Sportal TV, правейки поредни разкрития за бившия си съдружник.

"Васил Крумов Божков е един страхливец. Той може да те поръча да те набият, убият, но вътрешно го е страх! Ние сме му казвали директно в очите, че не ни е страх от него", отсече Найденов.

"Божков се опитва да прави някакви политически фарсове, но няма да стигне до никъде. Аз предупредих Тити Папазов да не му вярва за акциите, защото аз бях в неговото положение през 2016 година. Тогава мен ме лъжеше за оздравяването на ЦСКА, а сега Тити го излъга за акциите".

"Има достатъчно мъдри фенове на Левски, които ще направят така, че клубът да не бъде фалиран. Най-елементарното нещо, което трябваше да направи Васил Божков, е да върне акциите в клуба, когато нямаш пари да издържаш клуба".

"Той сега прави политически циркове. Той се гаври с Левски. Феновете на Левски трябва да бъдат по-настойчиви с Божков", коментира бизнесменът.