Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов отново говори за обединение с ЦСКА-София на Гриша Ганчев. Както е известно БФС прекрати Втора лига и по този начин ЦСКА 1948 влезе в елита на България.

"Целта е да направим футболен продукт от ЦСКА 1948. Имаме един футболен продукт, който обаче не е достатъчно добър, за да се печели от продажбата му." 

"Ние всяка година играем по-добре и футболът е по-добър от предходния. Хубавото е, че се развиваме. Ще покажем едно нормално лице на футбола. Публиката е там, където им предложат по-добър продукт." 

"Един много интересен мач от рекламна гледна точка ще е двубоят между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Зависи от феновете дали ще има обединение. Аз съм готов за обединение, ако има воля у феновете да се обединят".

"Те имат емблема и стадион, но ние имаме клуб, който започна от най-ниското ниво. Не можем да бъдем свързвани с Литекс и нито един друг клуб. Показахме другия вариант. Нямам представа какъв е процентът да се стигне до обединение", заяви Найденов пред Спортал.