Мажоритарният собственик на Левски Георги Попов обяви пред bTV, че дълговете на "сините" преди той и Васил Божков да поемат клуба са били около 32 млн. лева.

„Левски беше на дъното в момента, в който аз застанах пред феновете, поемайки акциите. Клубът имаше 32 милиона дългове, включително най-тежките към НАП“.

„Ако Борисов върне обратно акциите към нас, ще изпълним искането на ветераните. Ние не можем да го съветваме, ще се загуби много време в пътуване на акциите. Затова най-простото решение е да се спази закона и той да джироса акциите, на когото реши“.

„С феновете, с които съм се срещал, винаги са били разединени. Никой не е упълномощил Папазов да вземе акциите. Не можехме и просто да ги върнем на клуба. Така че за да се спаси този клуб, трябваше да се приемат прагматични действия. Това беше единственото прагматично действие. Казвам го на базата на изявлението на г-н Борисов, в качеството му на заклет левскар“.

„Защо не попитате г-н Божков дали Борисов му даде акциите. Аз не мога да знам. Заедно обсъждахме какво да направим. Дали ги е взел от Борисов не знам. Аз ги взех от хора, които са близки на различни кръгове – прочетете джирата на акциите и ще разберете“, заяви Попов.