Фен-клубовете на Левски в цяла България обявиха пълната си подкрепа към Наско Сираков. Както е известно, легендата е пред завръщане на "Герена".

Ето какво написаха от "Левски Исперих":

"Фен клуб "Левски Исперих" застава твърдо зад Наско Сираков и ветераните. В поредните преломни за всяко синьо сърце дни, готовността на футболната легенда да поеме акциите на клуба е единственият лъч светлина пред любимия отбор.

Ние, привържениците на ФК "Левски" от град Исперих категорично заставаме зад Наско Сираков и ветераните и изразяваме готовността си да подкрепим всяка честна стъпка и постъпка към стабилизирането на клуба.

Единствено в негово лице виждаме надежда Отбора на народа най-накрая да се изправи и да поеме към предначертаните му по рождение висини. Левски е създаден, за да стои високо над интересите, интригите и игричките. Както каза Сираков - създаден е да успява, а не да бъде спасяван!

Завършваме с послание към всички сини запалянковци с откъс от писмо на идеолога на нашия отбор - Васил Левски от 19 февруари 1872 г. към неговите съратници: "Дързост, брата, и напред. Вашето съучастие в народното ни дело ще остави имената ви неизгладими в народната история".

Вярваме, че заедно ще спечелим и тази битка!

Фен клуб "Левски Исперих".